Over ons

Even kort: Mijn naam is Sharon Pie. Getrouwd en moeder van een zoon van 32 en een dochter van 24. Ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid in Waalwijk, sinds 2003 woonden we in Ravels(België), en vanaf 2020 in het centrum van Turnhout.
Via facebook zag ik voor het eerst zo'n leuk gedecoreerde taart, waarvan ik dacht: Dat zou ik nu ook eens willen proberen.
En meteen raakte ook ik besmet met dat heerlijke virus.
Inmiddels heb ik zelf workshops gevolgd van oa. Wilton, Wendy Schlagwein, Annelies Van Tessel en Brenda Bakker. In januari 2013 mocht ik de Teachersopleiding van PME volgen. En inmiddels staan deze professionele cursussen ook gepland in Turnhout. Sinds november 2015 ben ik gecertificeerd Wilton Method Instructor, dus ook voor alle Wilton cursussen kunt u bij ons terecht. En vanaf 2018 ben ik gestart met boetseerworkshops als Cake Dutchess Instructeur.
 
Wist u dat:
 
...wij meer dan 5000 artikelen voeren en bijna allemaal uit voorraad leverbaar
...uw bestelling binnen de 2 werkdagen thuis bezorgd wordt
...uw bestelling tot 30 kg voor maar € 7,95 thuis bezorgd wordt, zowel in België als Nederland
...de verzendkosten GRATIS zijn bij een orderbedrag boven de € 75,-
 
Net zoals ikzelf ongelooflijk veel plezier beleef, om met taart decoratie bezig te zijn, hoop ik dat ook op u te kunnen overbrengen via onze website, of tijdens één van onze workshops, verjaardagsfeestjes, vrijgezellen partys  of demo's in onze workshop ruimte in Turnhout. In deze ruimte kunnen we tot 16 mensen tegelijk ontvangen.
 
Is de groep groter, dan kunnen we ook op locatie een workshop geven.