PME Lustre Spray WHITE 100ml

Beschikbaarheid: Op voorraad

DE PME lustre spray wit is perfect voor het toevoegen van een schitterend effect op taarten, cupcakes en meer. De white lustre is perfect voor het maken van sneeuw en bevroren effecten op Kerst-, winter en bruidstaarten. De spuitbus is gemakkelijk en snel te gebruiken op botercrème, fondant, chocolade en gum paste.

Ingrediënten: drijfgassen (butaan E943a, isobutaan E943b, propaan E944), ethylalcohol, kleurstof (E171), aroma. Kan sporen bevatten van soja. Gecertificeerd Kosher en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Gebruik deze spray op een aparte ondergrond, zoals een krant of in een doos.

De verpakking van dit product bevat de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Nederlands, Portugees, Italiaans, Grieks en Pools.

Alleen voor professioneel gebruik.

Gevaar: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Inhoud: 100 ml.

Let op: dit product bevat E171 en mag vanwege lokale wetgeving niet verhandeld worden in Frankrijk per 1 januari 2020.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »