Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!
Home    Workshop Agenda  Workshop strak afsmeren met Ganache
Workshop strak afsmeren met Ganache

Workshop strak afsmeren met Ganache




€ 65.00

Ruim op voorraad


Artikelcode: WSG

Workshop strak afsmeren met Ganache


  • Productinformatie

Workshop Ganache

Tijdens deze 3 uur durende workshop gaan we een rond biscuit doorzagen en vullen met creme en confituur.

Daarna wordt de taart met speciale technieken afgesmeerd met ganache. Doordat ganache stevig wordt, kan de taart strakker worden afsgemeerd en bekleed. Indien gewenst kan de taart worden bekleed met suikerpasta/rolfondant en afgewerkt met een versiering.

Deze workshop is voor zowel gevorderden als beginners!

Cursusdatum: Zaterdag 9 februari van 9.00-12.30u

Wenst u zelf een groep van 4 personen samen te stellen; dan zoeken wij graag een datum die u past.