<< Vorige - Volgende >>


Wilton EU Icing Color - Creamy Peach - 28gr.


Artikelcode: 610-307Wilton EU Icing Color - Creamy Peach - 28gr.
Levensmiddelen kleurstof van Wilton in geconcentreerde gel vorm. Een volledige range met mooie heldere kleuren. De kleuren zijn ook met elkaar te mengen om eventueel je eigen kleur te maken (kleur hiervoor 2 stukken marsepein/fondant apart en meng die daarna pas door elkaar). De icing colors zijn geschikt voor het kleuren van icing, fondant, marsepein, botercrème, beslag, slagroom, koekjesdeeg en meer.

Aanwijzingen voor gebruik: haal wat uit het potje bijv. m.b.v. een cocktailprikker. Gebruik steeds een schone prikker indien je meer kleurstof wilt toevoegen en strijk het af aan je marsepein of fondant. Voor donkere of diepere kleur meer gel gebruiken. Goed doorkneden voor door en door kleuren, indien je gemarmerd wilt dien je minder door te kneden. Zorg ervoor dat de kleurstof steeds in het midden blijft om teveel kleur aan je handen te voorkomen. Direct met warm water en zeep wassen om van je handen te verwijderen.

Ingrediënten: glucosestroop, suiker, bevochtingsmiddel (E422), water, kleurstoffen (E110, E122, E102), gemodificeerd zetmeel (E1442), emulgator (E406), conserveermiddel (E202), antioxidant (E330), zuurteregelaar (E331). E102 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Kosher.

Houdbaarheid ca. 9 mnd. - 1,5 jaar.

Wilton Icing colors voldoen aan de EU-richtlijnen t.a.v. E-Nummers die gebruikt mogen worden in voedingsmiddelen.

Geschikt voor alle voedingsmiddelen op waterbasis

Inhoud: 28 gram.
€ 2.25
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal