<< Vorige - Volgende >>


Katy Sue Mould Cake System C Scrolls


Artikelcode: CCS003Katy Sue Mould Cake System C Scrolls
De Katy Sue Mould Creative Cake System C Scroll is in samenwerking met cake ontwerper en internationaal docent Ceri Griffiths ontwikkeld. Met deze mould kun je prachtige decoraties maken met de uitstraling van een royal icing taart. Combineer de diverse moulds in de Cake System serie en je hebt de fundamenten voor het decoreren van een look-a-like royal icing taart, maar dan van fondant!

De C scrolls zijn een van de belangrijkste vormen binnen in een rand, combineert met de S scrolls kun je een grote verscheidenheid aan moderne en traditionele randen maken. Deze moulds geeft je twee maten in linker en rechter combinatie voor mooie symmetrische ontwerpen. Het fijn gedetailleerde ontwerp van deze Katy Sue mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.

Afmeting grote C scroll: circa 5 x 2,1 x 1,2 cm. 
Afmeting kleine C scroll: circa 3,8 x 1,6 x 0,9 cm.
€ 19.95
Voorraad: Lage voorraad


Aantal