<< Vorige - Volgende >>


FPC Feathers/Veren


Artikelcode: B001FPC Feathers/Veren
Siliconen mal om eenvoudig veren te maken voor decoratie van taart of cupcake, gewoon fondant of marsepein in de mold doen, aandrukken en er uit halen.

Tip: indien de vorm er niet makkelijk uit komt, eerst een paar minuten in de koelkast harder laten worden.

Meer info:
Was de mal in een warm sopje en spoel deze goed af. Drogen voor gebruik. Rol een bal van fondant, marsepein, gum paste of modeling chocolade en druk deze stevig aan. Het kan helpen om je handen in te smeren met een beetje Crisco om er voor te zorgen dat het niet blijft plakken. Zorg ervoor dat de onderkant gelijk is aan de mould of maak indien gewenst een ronding. Gemakkelijk uit de mould te halen. Vermijd het te veel buigen van de mal, want dit kan zorgen voor vervorming.

De Moulds van FPC zijn geschikt voor voedingsmiddelen zoals suikerpasta, marespein, boter, chocolade maar ook voor produkten zoals zeep, was, kaars,... Laat Uw verbeelding werken om een maximum uit Uw mould te halen.

Tevens kunnen de FPC moulds tegen zowel hoge als lage temperaturen. Zo kunt U warme produkten zoals bv chocolade of hars in de mould gieten om deze vervolgens in de diepvriezer te plaatsen en zodoende een prachtig resultaat te hebben na enkele uren in de freezer.

Reinigen : Reinig met warm zeepsopje, spoel af en laat drogen. Best laten drogen in vrije lucht om te vermijden dat vezels van de handdoek op mould blijven kleven na afdrogen.

Gemaakt in England.
€ 8.95
Voorraad: Lage voorraad


Aantal