Nieuws


Op zaterdag 11 Juli 2015, van 13u tot 18u, wordt er een spelletjesmiddag georganiseerd voor kinderen vanaf 6 jaar, onder leiding van Maurice Wendersteyt. Bij mooi weer worden er ook spelletjes in het zwembad gedaan. De dag wordt afgesloten met frietjes en een snackje. Kosten € 7,50 per kind. Voor meer info en inschrijvingen graag een mailtje via info@funwithcakes.be
In de winkel wordt er die dag een demonstratie gegeven van zelf ijs maken met behulp van een eenvoudige mix. Ook de Lace wordt weer gedemonstreerd. 

Op zaterdag en zondag 30 en 31 Mei kunt u ons vinden bij Cake & Bake Germany in Dortmund.

Het weekend, van 27 tot en met 29 Maart 2015, kunt u ons vinden bij Cake World Germany in Hamburg

Volop demonstraties op zaterdag 18 April bij Fun with Cakes in Ravels. Er zijn demo's van de Pastaline Fondant Sheeter, Tamara van Bakhetzelf komt haar nieuwe Lace Molds en Sugar Lace demonstreren, de Decortwist wordt getoond met al haar mogelijkheden en nog veel meer.
27-9-2014: De winnaars van onze winkelwedstrijd Wilton 85 zijn bekend: June Verborgstads en Ellen Garrousse.
Dikke proficiat! Zij gaan door naar de volgende ronde in Apeldoorn en maken kans op een reis naar Madrid. Wat zou het leuk zijn als ze winnaar zouden worden van de Benelux.

01-08-2014:Wilton bestaat 85 jaar, reden genoeg voor een feestje! Doe mee aan de eerste Europese Wilton Taart & Cupcakes wedstrijd en maak kans op prachtige prijzen.

Hoe doe je mee?
Maak jouw mooiste, meest feestelijke taart of cupcake(s) en lever deze in bij ons in de winkel!

Bekijk de uitnodiging voor meer informatie of kom langs in onze winkel en haal direct het inschrijfformulier op!16-03-2014: Inmiddels staat de professionele cursus voor taartdecorateurs van PME op de planning. Neem dus een kijkje bij de workshops en workshopagenda.


15-02-2014: Als distributeur van Martellato en Italian Cake Art kan ik nu alvast melden dat de Sugar Dress Lace serie is toegevoegd aan onze website. Opvallend is de mooie sneeuwwitte kleur van de 2-componenten mix, en de kant-en-klare goud- en zilverlace. Deze pre-mixed paste is iets steviger van structuur waardoor prachtige 3D creaties kunnen worden gemaakt.

01-02-2014: Inmiddels bestaat onze winkel en webshop al weer 2 jaar. Het assortiment is enorm uitgebreid en er blijven maar nieuwe, leuke en innovatieve producten binnenkomen. Tal Tsafrir heeft haar assortiment uitgebreid, en beetje bij beetje druppelt dat ook onze winkel binnen. Ook de producten van Frances McNaughton zijn terug te vinden in onze webshop. Wat kleurpoeders betreft, is een deel assortiment van EdableArt toegevoegd. En zeer binnenkort wordt een kwalitatief hoogwaardig merk toegevoegd. Daarvan houd ik jullie op de hoogte.

6-10-2013: Zojuist 2 dagen beurs gehad, Taart en Trends in Apeldoorn (NL) en helemaal vrolijk van de leuke en positieve reacties op ons ProCakes assortiment. Iedereen heeft de fondant kunnen voelen en de witte ganache kunnen proeven. En als je dan 2 dagen lang alleen maar leuke reacties hoort en ziet......daar wordt je vrolijk van. 
Ook benieuwd naar deze artikelen? Kom eens langs in onze winkel in Ravels en proef, voel en beleef!!!

01-07-2013: De afgelopen maanden is het assortiment bij fun with Cakes enorm uitgebreid. Annelies Van Tessel heeft haar eigen open kant moulds ontwikkeld met een daarbij speciaal ontwikkelde Paste. We noemen het Perfect Moulds en Perfect Paste. Deze maand introduceren we haar 10e mould. 
De Sweet Lace matten en Sugar Lace, dat is de icing van Sweet Lace, zijn al sinds mei toegevoegd.
The Mat uit Amerika is voortaan ook bij ons verkrijgbaar.
Na een persoonlijke ontmoeting met Tal Tsafrir in Londen, distribueren wij voortaan haar Eyes Mould, Surprise Tray Mould en al haar boeken. Ook haar tutorial DVD is sinds kort toegevoegd.

01-04-2013: Het assortiment van ProCakes is flink uitgebreid. Naast bakmixen, callets en choco mousse is er nu ook een heerlijke banketbakkersroom. ProCakes produkten zijn altijd van patissier kwaliteit, maar dan in handige verpakkingen voor thuis.

01-02-2013: We staan van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari staan we op het Crea Weekend in Gorinchem. Kom ons bezoeken op het taartenplein voor leuke beursaanbiedingen en nieuwtjes.


31-01-2013: Vanaf vandaag zijn we ook te bereiken via Skype. Skypenaam is funwithcakes.Zo kan je ons altijd en gratis bereiken. EN als je eens een produkt van een andere kant wilt zien, houden we het gewoon even voor de camera voor je. Makkelijk toch?

01-01-2013: Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! En we zijn alvast goed begonnen...na de laatste toevoegingen hebben we nu meer als 2000 artikelen in onze webshop. En het meeste uit voorraad leverbaar.


06-09-2012: Vanaf nu bij Fun with Cakes, witte fondant van Callebaut. In verpakkingen van 1 en 7 kg. 


01-09-2012: Nieuw in het assortiment, Delicious Earrings! Leuke schattige oorbelletjes, in vrolijke kleuren, van cupcakes, taartjes, ijsjes, bijtjes enz. enz.

02-08-2012: Meer als 200 produkten toegevoegd aan de webshop, waardoor we nu over de 800 produkten uit voorraad kunnen leveren. Vandaag toegevoegd een assortiment PME Plungers, uitstekers en modeling tools. En een assortiment van Rainbow Dust: strooisels, eetbare 2-zijdige kleurstiften, foodpaint en kleurpoeders.

26-06-2012: De webshop is aangevuld met allerlei nieuwe leuke handige hulpmiddeltjes om je taart of cupcake te versieren. Vandaag is het 500ste artikel toegevoegd!!! En alles is op voorraad.

01-06-2012: Annelies van Tessel is een samenwerking aangegaan met Fun with Cakes . Vanaf vandaag zal Fun with Cakes exclusief de produkten van Annelies van Tessel gaan verkopen en distribueren, Tot nu toe zijn dat de How To Kits, de Anneliesjes, de Edible Eyes en als laatste de Modeling Chocolade. Maar er gaan er zeker nog bijkomen.